Evokids - O noua generatie

   Echipa Evolution a luat decizia de a înființa ramura EVOKIDS pentru a prezenta frumusețea roboticii elevilor de gimnaziu. Ne dorim să îi invățam ceea ce am învățat și noi, deoarece lucrând cot la cot, vom reuși să ajungem la realizarea unor proiecte interesante. Realizăm filmulețe sub formă de parodii, unde ne distrăm copios când ne greșim replica sau când ne uităm unul la celălalt și râdem, aici desenăn și pictăm, dar asta nu trebuia să aflați încă, vă lăsăm pe voi să descoperiți! Invățam să programăm, să strângem un șurub sau să creăm logo-uri și ilustrații. Este o atmosferă minunată, unde nu te plictisești vreodată, pentru că mereu se găsește ceva ce are nevoie de o rezolvare.

   Am decis să dam startul acestui proiect, deoarece ne dorim să le arătăm copiilor ca ei sunt viitorul, ca nu au granițe pentru creativitate și că și noi vom evolua alături de ei. Așa că avem planuri mari!

   Vrem să ne extindem clubul, așa că vă prezentăm în exclusivitate o nouă ramură a Evolution CNMV, EVOKIDS! Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să completați un formular pe care îl veti găsi atât pe paginile noastre de instagram și facebook, cât si pe site-ul oficial: evolutionrobotics.eu , la categoria EvoKids. Dacă esti interesat oricât de puțin de această ramură a liceului nostru, te așteptăm la EvoKids, unde vei avea parte de cursuri de formare pentru cele 3 departamente ale clubului nostru, iar mai apoi, te așteptăm să devii membru oficial al echipei.